close
Close

Het voordeel van de twijfel

‘Matsinger en Sonneveld gaan moeilijke vragen niet uit de weg… inhoudelijk sterk en helder geschreven… De filmpjes zijn mooi gemaakt, hebben een goeie lengte en zetten je aan tot nadenken. Dat maakt ze erg geschikt om bijvoorbeeld op een jongerenavond te gebruiken.’ (De Nieuwe Koers)

Iedereen die gelooft, twijfelt wel eens. Reinier en Corjan gingen samen dieper graven naar hoe dat nou komt. Waar komt die twijfel vandaan? Kun je er wat aan doen? En moet dat eigenlijk wel?

Met veel herkenbare voorbeelden geven Reinier en Corjan je meer inzicht in jezelf en in God. Twijfel is niet iets om van te schrikken. Het hoort gewoon bij geloven en kan je geloof verder helpen. Dat is het voordeel van de twijfel.

Reinier Sonneveld publiceerde vorig jaar het succesvolle De stilte van God. Voor de jongereneditie hiervan werkte hij samen met Corjan Matsinger (Youth for Christ). In het boek zijn 9 gespreksmodules opgenomen om een-op-een of in een groep over door te praten. Youth for Christ heeft een uitgebreide ‘kit’ voor 5 avonden met jongeren rond de 16 jaar. Ook is er een handige Prezi die het boek in een paar minuten samenvat.

Het voordeel van de twijfel • ISBN 978 90 5881 821 8 • 156 pag. • € 11,90

Boek

Go top