close
Close

Jakob Kusdrager (prentenboek)

‘Een aandoenlijk, poëtisch verhaal over een man die kusjes rondbrengt, kusjes verbeeld als hartjes. (…) In gedetailleerde tekeningen in zwart, wit en geel volgen we Jakob op zijn route (…) Mooi is de tekening over twee pagina’s waarop Jakob overal probeert het kusje te slijten dat een meisje hem gaf om te bezorgen en waarop hij in een stuk of tien verschillende scènes is te zien. (…) ‘Elke kus hoort bij iemand.’’ (Simone van Driel, NRC en NRC Next ★★★★)

‘Jakob Kusdrager (…) is genegenheidskoerier… (…) Tirza Beekhuis maakte voor dit boek knappe tekeningen – illustraties die tegelijk complex zijn en toch niet onhelder. Er gebeurt heel veel, maar de kern blijkt in één oogopslag… Jakob Kusdrager is zo’n prentenboek dat een groot publiek verdient (…) een miljardenpubliek: liefde heeft soms een boodschapper nodig, maar de boodschapper heeft ook liefde nodig. Iedereen eigenlijk.’ (Rien van den Berg, Nederlands Dagblad)

Koop in mijn winkeltje met 30 % korting een exemplaar! 

Van dit prentenboek is ook de vrolijke kindermusical Jakob Kusdrager gemaakt die zeer geschikt is als groep 8-afscheidsmusical.

Boek, Fictie, Kids, Strip

Go top