close

‘Echt een fantastisch boek!’ (Hanno Janse, Groot Nieuws Radio)

‘Dat is de verdienste van dit boekje: dat het juist niet voor standaard-niet-christenen is geschreven. Als je in je omgeving zo iemand kent, die niet zo gauw tevreden te stellen is met een doorsnee evangelieverhaal, zorg dan dat je een aantal van deze boekjes van Reinier Sonneveld op zak hebt. En lees ‘m zelf ook nóg eens.’ (Henk Medema)

‘En hierbij ook een boektip: #Jezus is een aanrader…’ (Rik Bokelman, Christelijk Informatie Platform)

‘Reinier Sonneveld wil Jezus aan moderne niet-gelovigen uitleggen. En dat lukt goed… Maar ook voor christenen kan het boekje ontdekkend zijn. Sonneveld doet zijn best om de scherpe kantjes in de verhalen van Jezus weer zichtbaar te maken.’ (Bram Beute, Nederlands Dagblad)

‘Aan het genieten van #Jezus, een heerlijk boek-anno-nu!’ (David Heek, Agapè)

#Jezus is toegankelijk, maar niet voorspelbaar of saai. Bij alles valt op de het boek vrij onderkoeld is geschreven. De valkuil waar sommige christelijke schrijvers met open ogen intrappen, is effectbejag en bekeringsdrang. Dat is in dit boek niet het geval. Hoewel het vooral voor niet-christenen is geschreven, is dit boekje ook voor christenen interessant: hoe vaak hebben christenen geen aan hun eigen smaak en voorkeuren aangepaste Jezus?’ (Nels Fahner, Christelijk Weekblad)

‘De vaart zit er goed in en aangevuld met een leuke portie humor zorgt dit ervoor dat je dit boekje snel uit hebt.’ (Jona Govaert, Indekerk.nl)

Go top