Boekpresentatie ‘Het lied van de vlinder’

Nou, onze graphic novel slash beeldroman BESTAAT. Gedrukt en wel. Het bewijs zie je hierboven. Dank dank dank voor alle donateurs van onze crowdfund-campagne rond de jaarwisseling.

In het filmpje kun je kort het verhaal zien. Ik bedacht het rond de eeuwwisseling, nu alweer 19 jaar terug dus. Elk jaar hebben we eraan gewerkt. Het geloof erin een beetje verloren en toen weer teruggevonden. Doorgezet en gebikkeld. En nu is het er!

De eerste reacties zijn ook al binnen, en die zijn niet mals:

“Een meesterwerk.” (Hansje Joustra, stripexpert)

Mooie, breekbare en bitterzoete vertelling over herinneringen en vergankelijkheid. Hoe goed ken je degenen die dicht bij je staan? Gaaf getekend in fotografische, documentaire stijl. Dit debuut is een aanwinst voor het medium.” (Erik Kriek, Gutsman-reeks)

“Een ontroerend verhaal over de zoektocht van een oude man naar zijn vrouw Selma… Juist door zijn eenvoud is het krachtig… Dit is een waar boek over de liefde. Het gaat over de geheimen die we met ons meedragen, die niet verteld kunnen worden, die ziek maken en ronddwalen in onze dromen. Maar die ook plotseling kunnen uitbreken als vlinders die uitbundig en vrolijk fladderen… Prachtig verhaal.” (Reiny de Fijter, Nederlands Dagblad)

Komende zaterdag is de boekpresentatie. Welkom! Er is muziek, gesprek, plezier, kunst. Fijn als je je hier even aanmeldt. Dan zijn er genoeg hapjes & drankjes!

Scroll naar boven