close

Vorig jaar begonnen Otto Kamsteeg en ik met Nieuwe Uitzichten, een vorm van christelijke coaching, met een kleine groep professionals drie dagen op Vlieland. Het is echt ‘magisch’ hoe goed dat werkt. Deelnemers waarderen het met een 9,2. En voor dit eerste half jaar zitten we alweer vol.

Hieronder een paar reacties…

“Er wordt veel geprikkeld en gekriebeld, met veel resultaat tot gevolg. Passief is het allerminst, je wordt stevig betrokken in het proces en jouw leerdoelen staan centraal. Wees voorbereid om ook echt geconfronteerd te worden met jezelf.”

“DIT IS ECHT GOUD WAARD.”

“Drie dagen op Vlieland met een goed verhaal, goede muziek, goed eten en mooie mensen. Het is soms pittig en persoonlijk, maar juist als het lastig wordt ben je hard aan het werk en dat is het allemaal waard. Voor mij heeft het me weer lucht en ruimte gegeven om naar de toekomst te kijken en beter te weten wat ik wil.”

“WAT WAS HET ONTZETTEND LEERZAAM EN VERHELDEREND!”

“Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om diep over jezelf na te denken en om te laten zien wie jij bent in relatie tot werk en God. Het is hard werken, waarbij Otto en Reinier je prikkelen door het stellen van gerichte vragen en waar nodig bijsturen om je persoonlijke doelstelling te behalen. Er is ruimte voor een lach en een traan en ook qua eten en drinken is het zeer goed verzorgd. De setting van Vlieland en de locatie van het hotel met zijn goede faciliteiten maken het geheel kloppend.”

“HET WAS GOED! ONVERGETELIJK ZELFS.”

“Drie dagen op een prachtig eiland, dat helpt om afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. Een groepje onbekende mensen die allemaal met zichzelf aan de slag willen. Een coach die de juiste vragen weet te stellen om tot de kern te komen en een theoloog die tot het hart weet te komen. Pittige dagen met een lach en een traan. Dit bleek voor mij het ideale concept om voor mezelf scherp te krijgen waar ik tegenaan loop en hoe ik hierin stappen kan zetten.”

“EEN OPENBARING WAARIN IK MIJZELF HEB LEREN KENNEN.”

“Stel je voor; op het mooiste plekje van Nederland, met twee prettige, lieve, wijze en soms grappige coaches aan het werk. Als dat niet tot inzichten en nieuwe uitzichten leidt…”

“EEN BIJZONDER LEERZAME EN ZEER WAARDEVOLLE ERVARING!”

“Bedankt, Otto en Reinier, voor een onvergetelijke tijd op Vlieland. Vaak prikkelend, soms een beetje streng, maar altijd zeer respectvol! Jullie hebben een heel diverse groep, waarvan ik deel mocht uitmaken, drie intensieve en enorm waardevolle dagen begeleid.”

“EEN PRACHTIG CADEAU!”

Go top