close

Dit voorjaar publiceerden we Kerkwijzer. We zijn nu op zoek naar een enthousiaste, creatieve developer die wil helpen om de duizenden kerkgemeenschappen in Nederland weer op de kaart te zetten.

De huidige codebase draait op Linux en is opgebouwd met Angular, een REST-API, .NET (Core) en MariaDB. Door de manier waarop het is opgezet, zijn andere talen en technieken eventueel ook mogelijk.

De verdere ontwikkeling van Kerkwijzer doen we momenteel in eigen tijd. We zoeken serieus naar investeringen en subsidies om de verdere ontwikkeling mogelijk te maken. Wat we je in elk geval bieden, is een gave leerervaring, een plek om je idealisme vorm te geven, en de mogelijkheid om met een enthousiast team samen te werken aan een innovatief project.

Daarnaast zijn we op zoek naar iemand een stichtingsbestuurlid die enkele avonden per jaar met ons wil meedenken om Kerkwijzer zo stabiel mogelijk te maken, en zo te zorgen dat zo veel mogelijk mensen een kerk vinden die bij hen past.

Bovendien zoeken we funding. Niet om er zelf rijk van te worden – we hebben er letterlijk 1000den uren vrij tijd in zitten – wel om te kunnen adverteren en de site draaiende te houden. Heb jij ideeën? Wil jij ons helpen?

Interesse? Stuur me hier een berichtje.

Go top