close

Populaire theologie

Als theoloog schrijf ik wekelijks over geloven. Je kunt bijvoorbeeld teksten van mij vinden op Lazarus, bij Visie en hier op mijn site. Mijn stijl is toegankelijk en fris, ik put inspiratie uit de vroege christelijke denkers en vertaal hun ontdekkingen naar onze cultuur. Dat doe ik ook in diverse boeken, zoals De stilte van God en #Jezus, en bundels. Stuur een berichtje als je interesse hebt.

Lezingen, preken, presentaties

Regelmatig geef ik lezingen, ga ik voor in kerkdiensten of houd ik een column. Je kunt daar veel van terugkijken. Klik hier als je me wilt uitnodigen.

Vernieuwende projecten

Ik ontwikkelde, uiteraard in teams, diverse vernieuwende projecten op het snijvlak van cultuur en geloof, zoals de Jezus-glossy, de DOOD-glossy, de Goot 500 en de Justice Conference. Zoek je nieuwe ideeën en advies? Mail me.

Verhalen, musicals, liedjes

Een paar jaar heb ik veel gefilmd en later is dat overgegaan in het schrijven van verhalen, musicals en liedjes. Zo komt er dit jaar een graphic novel uit.

Persoonlijke trainingen

Samen met coach Otto Kamsteeg geef ik trainingen voor gelovige professionals op Vlieland. We doen nieuwe inzichten over het leven en God op en ontwikkelen zo nieuwe gewoontes om met je werk om te gaan. Check hier voor meer informatie.

Trainingen in de schrijfkunst

In de afgelopen tien jaar heb ik zo’n tweehonderd auteurs en sprekers begeleid. Veel tips kwamen terug: de belangrijkste heb ik hier voor je verzameld. Heb je interesse voor een specifieke training voor je bedrijf of organisatie? Mail me!

Go top