close

Als je me wilt uitnodigen voor een optreden, wil ik je vragen het onderstaande formulier in te vullen. Dat scheelt later veel heen en weer mailen en je weet binnen een paar dagen waar je aan toe bent. 

  • Ik spreek niet voor groepen kinderen en tieners. 
  • Optredens zijn deels mijn broodwinning en vergen minstens een dag werk. Mijn minimumtarief is daarom 300 euro, plus reiskosten. Een hoger tarief kan redelijk zijn: bijvoorbeeld als het optreden extra voorbereiding vergt, er veel bezoekers komen en/of zij betalen voor hun aanwezigheid. 
  • Ik spreek over ‘lastige vragen over het christelijke geloof’ en ‘spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling’. Ik wil je vragen daar bij je onderwerpkeuze dichtbij te blijven, zodat je echt mijn expertise aanboort.

Bij lastige vragen denk ik aan vragen als: Wat is eigenlijk het christelijke evangelie? Is het nog relevant om te geloven? Bestaat er zoiets als een hel? Hoe lees je de Bijbel en het geweld dat daarin voorkomt? Wat is de betekenis van de kruisiging en opstanding van Jezus?

Bij spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling gaat het om dit soort vragen: Hoe leef je in verwondering? Hoe laat je los? Hoe kun je vergeven? Hoe ga je om met twijfels en hoe ontstaan die? Wat is de zin van werken, carrière en ambitie? Hoe maak je betere keuzes? Is het mogelijk dankbaarder en evenwichtiger te leven? Hoe ga je om met ‘de tweede helft’ en midlife-vragen?

Je naam (nodig)

Je e-mailadres (nodig)

Je telefoonnummer (nodig)

Je organisatie, kerk, festival of vereniging (nodig)

Website van deze organisatie, kerk, festival of vereniging

Over welk onderwerp wil je me graag horen? (Let op de onderwerpen genoemd hierboven.) (nodig)

Wil je iets meer uitleggen over de aanleiding voor dit onderwerp?

Hoe zou je het publiek kort typeren, zoals de gemiddelde leeftijd en eventuele kerkelijke ligging? (Let op minimumleeftijd genoemd hierboven.)

Hoeveel mensen verwacht je ongeveer?

Welke vorm heeft het gewenste optreden?
LezingPreekColumnCursusTraining/workshopDiscussieInterview

Op welk adres (straat, huisnummer, stad) vindt het plaats? (nodig)

Op welke datum is het optreden gepland? (nodig)

Hoe laat verwacht je te beginnen en te eindigen? (nodig)

Welke vergoeding stel je voor? (Let op het minimumtarief genoemd hierboven.) (nodig)

Worden er opnames gemaakt?
Alleen geluidBeeld en geluidAlleen leden krijgen toegang tot de opnamesMen moet betalen voor de opnames

Welke technische middelen zijn er aanwezig?

MicrofoonBeamerComputer aangesloten op beamerPowerpoint op deze computerPDF-reader op deze computerVideospeler op deze computer

Overige vragen of opmerkingen

Nadat je op ‘Versturen’ hebt gedrukt, wacht dan nog even op de melding dat het verzenden geslaagd is. 

Als je me een uitnodiging stuurt, word je automatisch lid van mijn nieuwsbrief. Don’t worry, die verstuur ik maximaal twee keer per jaar en je kunt je altijd heel eenvoudig uitschrijven.

Go top